![]() |
Foto: Sara B. Hansen. |
Det er hyggeligt at lave selv og den helt stor fordel er jo også at kunne tilføje alt det man selv holder af.
Det er i øvrigt også en sød lille værtindegave eller noget hvis man kommer det på et flot glas og cellofan omkring.
Ingredienser:
300 g. grove havregryn
150 g. grofthakkede nødder (valnødder, hasselnødder, mandler)
50 g. solsikkefrø
2 spsk. honning
3 spsk. agavesirup
40 g. smør
1 ½ tsk. kanel
1 tsk. Vaniljekorn
150 g. tørret frugt som tranebær, abrikoser (figner, dadler eller lignende)
Kokosflager ca. 1½ dl.
Bland havregryn, nødder og solsikkefrø og kokosflager smelt smør og honning, sirup + krydderier blandes og bages v. 150 grader i 30 til 40 min.
Find også Saras Madunivers på FACEBOOK.
![]() |
Foto: Sara B. Hansen. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar