Foto: Sara B. Hansen. |
Smager skønt med citron til og et glas kold hvidvin i solen. GOD WEEKEND :-)
Ingredienser 4 personer:
250 g. frosne røde(kogte) wannamei rejer
500 g. frisk tortellini med spinat og ricotta
3½ dl. madlavningsfløde
1 rødløg
1 bundt forårsløg
½ rød peberfrugt, tern
½ orange peberfrugt i tern
½ gul peberfrugt i tern
3 spsk. soltørret tomat i strimler
1-2 fed hvidløg
Saften fra en halv citron
1 tsk. Herbamare grøntsagsbouillon, saltreduceret.
friskkværnet peber
Salt
Tilbehør: Frisskrevet Parmesan og citronbåde.
Foto: Sara B. Hansen. |
Hak rødløg og hvidløg fint og svits det i lidt olivenolie på en sauterpande ca. 2-3 min. Tilsæt herefter Peberfrugt i tern samt soltørret tomat. Hæld fløden ved sammen med grøntsagsbouillon og lad simre ca. 10 min. Tilsæt forårsløg skåret på skrå i skiver lad simre 4 min. mere.
Kom de frosne kogte røde wannamei rejer i saucen og vend det godt sammen - lad dem simre med i 6 min. samg til med salt og peber og citronsaft.
Kog tortelinni eller anden pasta efter anvisning på pakke, Hæld vandet fra men gem ½ dl til at hælde over pastaen- så den ikke klistrer. vend med den saucen og server med citronbåde til og evt. parmesan.
Find mig også på FACEBOOK.
Foto: Sara B. Hansen. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar