Foto: Sara B. Hansen. |
Opskriften er fra bogen "Salater" fra The Food Club. Jeg tilsætter også nogle gange bladselleri i tynde skiver og hakkede valnødder.
Opskrift 4 personer:
400 g. grønne druer i halve ( nemmest med kernefri)
2 skalotteløg finthakket
1 god dusk bredbladet persille (hakket)
2 tsk. rosen peberkorn, knust i morter
Dressing:
1 spsk. olivenolie evt. citronolivenolie
1 tsk. æbleedikke
salt
En alternativ dressing som også smager skønt der til er den klassiske mormordressing:
1 dl piskefløde
saften fra ½ citron
ca. 1 spsk. sukker
salt og friskkværnet peber
Halver druerne og fjern evt. kerner, hak skalotteløgene fint og hak persillen. Vend det sammen. Tilsæt knus rosen peber. Rør dressingen sammen og hæld over lige inden servering,
Husk at du også finder mig på FACEBOOK.
Foto: Sara B. Hansen. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar