Foto: Sara B. Clausen. |
Tilbehøret kan varieres i det uendelige, så der er god lejlighed til at få ryddet lidt op i køleskabet!
Som forslag til tilbehør kan nævnes; æbler i både,banan i skiver, minimajs, sukkerærter, gulerodstænger, rosiner, ristet kokos, tørrede abrikoser, mandler m.m.
Foto: Sara B. Clausen. |
Hovedret 4 pers:
ca. 500 g. kyllinginderfilet eller bryst i strimler.
10 g. smør
1 tsk. karry
½ tsk. groft salt
friskkværnet peber
250 ml. Milda madlavningsfløde 4 % (alternativt kokosmælk.)
1½ spsk. konc. flydende hønsefond
Tilbehør: Ris, bananskiver, æbler i både, sukkerærter, rosiner, mandler etc.
Skær kylling i strimler. Smelt smør på panden og lad det blive lidt gyldent, brun kyllingen godt på alle sider ca. 3 min. drys med karry, salt og peber og rør fløde og konc. fond i. Lad simre ca. 4 min.
Foto: Sara B. Clausen. |
Den ret har et meget indbydende udseende !
SvarSletFint med forskellige tag selv tilbehør, - mon ikke alle kan finde det rette og blive mæt og godt tilpas!
Tak- den er også god og så nem at lave- et rigtig hverdagshit!
Slet