Foto: Sara |
En lækker og let ret at bikse sammen. Grøntsagerne kan varieres lidt alt efter hvad du har i køleskabet. Jeg brugte fine porrer, forårsløg, champignon, hvidløg, rød chili og gulerod. Men sukkerærter, peberfrugt, babymajs eller lignende kan også snildt bruges!
Foto: Sara |
400 g. kylling inderfillet, skåret i mindre stykker.
2 store gulerødder skåret i stave
3 fine porrer, skrå skiver
3 forårsløg, skrå skiver
1 rød chilipeber i strimler
250 g, champignon, i kvarte
2 fed hvidløg, presset
3 cm. Frisk Ingefær, revet
1 spsk. Rød Karry pasta
1 dåse kokosmælk
1 spsk. fishsauce
Salt og Peber
Lidt sesamolie til stegning.
Steg kyllingen i en wok i lidt sesamolie ved god varme.Tilsæt karrypasta og champignon, når kyllingen har taget lidt farve, svits nogle min. og tilsæt så de øvrige grøntsager. Svits med i 3 min. Tilsæt kokosmælk og fishsauce og smag til med salt og peber. Lad simre i ca. 5 min.Grøntsagerne må gerne have lidt bid. Server med Ris til.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar