![]() |
Foto: Sara B. Hansen. |
![]() |
Foto: Sara B. Hansen. |
800 g. kyllingfilet i tern
4 fed hvidløg
50 g. mandler, smuttede
3-4 cm ingefær, skrællet
2 løg, hakket
1 dl. vand
2. spsk. olie
8 grønne kardemomme kapsler (hele)
6 kryddernelliker
1 tsk. stødt koriander
1 tsk. gurkemeje
1 kanelstang
½ tsk. chiliflager
1 tsk. Garam marsala
2 tsk. spidskommen(stødt)
Salt og Peber
1-1½ dl. vand
3 dl.fed kokosmælk
![]() |
Foto: Sara B. Hansen. |
Lav en krydderipasta ved at køre hvidløg, mandel, ingefær og vand (1 dl)til en jævn pasta.
Varm olien i en sauterpande(med låg til) til det syder når du holder en kardemommekapsel deri. Tilsæt kardemomme, kryddernelliker og kanel og steg nogle sekunder. Kom de hakkede løg ved og lade dem blive gyldne men ikke brændt
Sænk varmen.Tilsæt kylling,krydderi -og mandelpasta, spidskommen, koriander,gurkemeje og chili og 1 - 1½ dl. vand. Lad retten simre ved svag varme i 20 min under låg om nødvendigt kan der tilsættes lidt mere vand undervejs.Tilsæt kokosmællk/fløde og lad småsimre i 10 min. uden låg. Strø garam marsala over, vend rundt og servere retten med ris og chapati og vet. mangochutney til.
Du kan finde en opskrift på hjemmelavede chapati HER men de kan også købes i mange supermarkeder, vis ikke du har tid til at lave selv.
Find også Saras Masunivers på FACEBOOK.
![]() |
Foto: Sara B. Hansen. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar