Foto: Sara B. Hansen. |
Tip: Man kan også variere denne opskrift lidt og tilsætte et groftrevet æble.
Foto: Sara B. Hansen. |
Ingredienser 4 pers:
300 g groft revne rødbeder
1½ tsk. salt
2 dl. græsk yoghurt
1 spsk. olivenolie evt. med citron
Salt og friskkværnet peber
1 fed hvidløg, knust
3 spsk. persillle, hakket
1 spsk. citronsaft
Skræl rødbederne og skær enderne af. Riv rødbederne groft. Brug gerne engangshandsker (eller hold med en frysepose på hånden) hvis du ikke vil have lilla fingre, forklæde er også en god idé:-)
Drys med salt og lad trække lidt. Knug herefter saften fra rødbederne.
Bland græsk yoghurt med de øvrige ingredienser og rør til sidst de revne rødbeder i. Drys evt. med lidt persille på toppen og sæt på køl indtil servering. Den skal helst stå og trække en times tid.
Find mig også på Facebook.
Foto: Sara B. Hansen. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar