| Foto: Sara B. Hansen. |
Vi fik den serveret med agurkestænger, vendt i sesam og nogle vegetariske schnitzler fra Hälsans Kök (dem har de i Rema 1000). Lækkert og nem hverdagsmad og bliver der lidt nudler til madpakken er det jo heller ikke helt skidt ;-)
| Foto: Sara B. Hansen. |
Ingredienser 4 - 6 personer:
1 pakke fuldkorns æggenudler
1 junglekål snittet fint (spidskål eller hvidkål er også fint!)
4-5 gulerødder, skåret i kvarte skiver
1 bundt forårsløg, snittet på skrå
300 g. frisk spinat
2 røde snackpebre, strimler
2 fed hvidløg, knus
Sauce.
5 spsk. soya (gerne tamari)
3 tsk. sukker
1 tsk. knust ingefær på glas.
1 - 1½ spsk. stærk chilisauce eller sambal Olek sauce
3 spsk. sesamolie
½ dl. tomat puré
½ tsk. hvidløgspulver
Tilbehør: 1 agurk skåret i stænger og vendt med ca. 3-4 spsk. sesamfrø.
| Foto: Sara B. Hansen. |
Start med at piske alle ingredienser til saucen sammen i en skål og sæt til side. Snit grøntsagerne. Kog æggenudlerne efter anvisning på pakken og dræn dem gennem et dørslag, skyl med koldt vand og vend med ca. 1 spsk. sesamolie. Sæt til side.
Steg kål, gulerødder, snackpebre og forårs løg ved høj varme i lidt olivenolie, tilsæt knust hvidløg. Det er ikke nødvendigt med salt da der er meget salt i soya. Svits ca. 6 min. Tilsæt den skyllede og slyngede spinat og lad den lige falde lidt sammen. Vend herefter med nudler og saucen. Så er maden klar til servering.
Find mig også på FACEBOOK.
| Foto: Sara B. Hansen. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar