Foto: Sara B. Hansen. |
Man kan selvfølgelig variere hvilken frugt man kommer på. Det kan næsten ikke være nemmere at lave en dessert en den her :)
Opskriften her er til to personer og er anrettet i 20 ml. glas. Så hvis i er mange skal du i gang med at gange op ;-)
Foto: Sara B. Hansen. |
Ingredienser 2 personer:
1 dl. kokosmælk ekstra creamy (lilla lille karton fra Santa Maria)
2 dl. skyr
½ tsk. vaniljekorn
2 tsk. flormelis
½ dl. kokosmel
4 spsk. blåbær
1 kiwi, skåret i tern
Evt. lidt flydende honning.
Foto: Sara B. Hansen. |
Pisk kokosmælk, skyr og vaniljekorn sammen i en skål så massen bliver glat , rør sigtet flormelis og kokosmel i. Fordel i glas eller små skåle og lad stå på køl i min. 1 time inden servering. Pynt med blåbær og kiwi. Man kan evt. give desserten et lille honningkyse med lidt flydende honning ved servering.
Find mig også på FACEBOOK.
Foto: Sara B. Hansen. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar