Foto: Sara B. Hansen. |
![]() |
Foto: Sara B. Hansen. |
Ingredienser 4 personer:
500 g. friske bønner, nippede i enderne.
60 g. hasselnødder skåret i skiver
1 glas grillede og marinerede peberfrugter, strimler
3 spsk. friskhakket mynte
3 spsk. friskhakket persille
1 fed hvidløg, hakket fint
2 spsk. citronolivenolie
Saften af 1 øko. citron samt lidt af skrællen revet fint
1 knivspids cayennepeber
et godt drys flagesalt
Foto: Sara B. Hansen. |
Kog bønnerne i saltet vand ca. 5-6 min. de skal stadig have lidt bid. Overhæld dem straks med koldt vand i et dørslag. Skær dem evt. i halve hvis de er meget lange.
Bland olie, peberfrugter, hvidløg, krydderier og urter sammen med citronsaften og hasselnødderne i en skål. Vend med de friskkogte bønner. lad gerne salaten mariner lidt på køl indtil servering. det gør den kun mere lækker.
Husk at du også finder mig på FACEBOOK.
Foto: Sara B. Hansen. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar