Foto: Sara B. Clausen. |
Det haveejende folk ved nok at rabarber ikke er helt fremme endnu - i butikkerne går der nok også en lille uges tid, men lige om lidt så er de her, de smukke røde forårsbebudere.
Jeg så opskriften i Arlas madmail og kunne slet ikke vente, så jeg hev den sidste pose frosne rabarber op af fryseren. De blev drysset med lidt hjemmelavet vaniljesukker og trak lidt i det, mens de tøede op. (bare for at tage den værste syre) der er også honning i saucen, så der kan justeres lidt op og ned for sødmen alt efter smagsløg.
Blomster fra kæresten :-) Foto: Sara B. Clausen. |
4-5 flotte kyllingbryst fileter
1 tsk groft salt
lidt friskkværnet peber
10 g. smør
2 dl. madlavningsfløde 18%
Ca. 1½ spsk. flydende honning
2 spsk. konc. kyllingefond.
½ tsk sambal olek (jeg gav en hel)
½ dl. finthakket purløg
300 g. rabarber i mindre stykker
Spinatsalat:
200 g. frisk spinat
½ cantaloupe melon, i kugler med parisiennejern
1 pose friske mozzarellakugler
1 bakke blåbær
evt. lidt brøndkarse
Dressing af:
3 spsk. olivenolie
1 spsk hindbæreddike el. balsamico
1 tsk honning
Salt og peber
Tilbehør: Brune ris og salat.
Foto: Sara B. Clausen. |
Rens kyllingfileterne og skær hver af dem i 3 stykker. Ven dem med salt og peber og steg dem herefter gyldne i smør ca. 1-2 min på hver side. Læg dem i et ildfast fad.
Rør fløde, honning, kyllingfond og sambal olek godt sammen. Kom rabarber ned til kyllingen og klip purløg over. Hæld flødeblandingen henover kyllingen. Sæt det i en oven ved 200 grader i 10-15 min.
Kog ris efter anvisning på pakken.Lav salaten og rør dressingen sammen og hæld over.
Foto: Sara B. Clausen. |
Find mig også på facebook, hvis du vil have lette opdateringer på mine opskrifter : https://www.facebook.com/pages/Saras-Madunivers/194466280689345
Foto: Sara B. Clausen. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar