![]() |
Foto: Sara B. Clausen. |
![]() |
Foto: Sara B. Clausen. |
4 brystfileter skåret i 2-3 stykker
Saft og skal af en ½ øko citron
1 tsk chiliflager
1 spsk. oregano
1 tsk. løgpulver
1 fed hvidløg knust
Salt og Peber
6 spsk olivenolie
Culottesteg:
2 spsk. Italiensk krydderiblanding fra Urtekram
Ca. 2 spsk. olivenolie
salt og Friskkværnet peber
Kartoffelbåde:
6 store Bagekartofler, skåret i både med skræl
2 spsk. olivenolie
1 tsk. flagesalt
1 spsk. Kartoffelkrydderi fra Urtekram
Salat:
3 mini Romaine, skåret i strimler
10 jordbær i skiver
2 appelsiner skåret i fileter og så tern
1 pose sukkerærter skåret i fine skiver på skrå
1 pose minimozzarella kugler, halverede
100 g. mandler, tørristet og hakket
![]() |
Foto: Sara B. Clausen. |
![]() |
Foto: Sara B. Clausen. |
Culotte: Rids fedtkanten med en skarp kniv og gnid stegen godt med Salt og Friskkværnet peber samt Italiens krydderi kom en spsk. olivenolie på og "fedt" stegen lidt ind. Smid på grillen med fedtkanten nedad, først, vend den hver 5 min.Kom stegetermometer i og sæt til 60 grader. Når den når temp. tages den straks af og pakkes i folie og trækker mens kyllingen steges.
Kylling: Rengør og skær kylling- rør marinaden sammen og rør godt sammen med kyllingen lad marinere i minimum 30 min. gerne længere. Skal gennemstegs på grillen ca. 10-12 min.
Kartofler: Vask og skær kartofler i både, Skyl dem og dup tørre i et rent viskestykke. Kom i en stor frysepose sammen med olie og krydderier, luk til og ryst den godt. Sæt kartoflerne fint på rad og række (så der er luft mellem dem) på to plader med bagepapir og bag dem i en 200 grader (varmluft) ovn indtil gyldne og gennemstegte. Drys med flagesalt.
Salat: Rist og hak mandler. Klargør frugt og grøntsager og ven det hele sammen.
![]() |
Foto: Sara B. Clausen. |
Find mig også på facebook, hvis du vil have lette opdateringer på mine opskrifter : https://www.facebook.com/pages/Saras-Madunivers/194466280689345
Ingen kommentarer:
Send en kommentar