Foto: Sara B. Clausen. |
Foto: Sara B. Clausen. |
Ingredienser 4 pers:
300 g. tørrede fuldkornspenne el. anden pasta (kogt efter anvisning)
1 pakke bacon i tern
500 g. hakket magert svinekød
1 Løg
2 guerødder
1 pakke cherrytomater, skåret i halve.
3 tsk. tomatkoncentrat
1 dl. vand
Evt. et fed hvidløg, presset
1 tsk. sukker
3 æg
1½ dl. madlavningsfløde 8%
Salt og friskværnet peber
2 tsk. rosmarin, tørret
1 håndfuld friske basilikumblade
100 g. revet mozzarella evt. light.
Tilbehør: Blandet salat.
Foto: Sara B. Clausen. |
Kog penne efter anvisning, dræn og sæt til side. Svits Bacon og dernæst svinekød i en sauterpande. Tilsæt Løg, gulerødder, rosmarin (evt. hvidløg) og cherrytomater samt tomatkoncentrat og vand. Kog op og smag til med salt,peber og sukker.Lad simre til det har tyknet. Pisk æg, fløde og 2/3 af osten sammen.
Vend pasta med kødsauce, æggemassen samt strimlet basilikum.Kom det i et smurt ildfast fad. Drys resten af osten over og bag retten ved 180 grader i 20 min til æggemassen er stivenet og osten gylden.Server med salat til.
Foto: Sara B. Clausen. |
Finder næsten al min inspiration til aftensmad herinde.
SvarSletDe passer super godt ind i min smag, og så er de som oftest lette at gå til, og forholdsvist sunde!
Denne ret er en af klassikerne, og er efterhånden lavet mange gange herhjemme. Så ville lige sige tak for alle dine fine opskrifter. De er virkelig til stor hjælp og gavn.
Kære Trine, hvor er det bare dejlig læsning og jeg bliver altid så glad for den slags tilbagemeldinger- så Tak for det:-) Solkinshilsen fra Sara
Slet