![]() |
Foto: Sara B. Clausen |
Foto: Sara B. Clausen |
8 rødspættefileter
2 dl. fuldkorns grahamsmel
Salt og peber
Citronbåde ved servering
1 æg pisket sammen med 3 spsk. vand
250 g. optøede ærter
25 g. parmesan
1½ spsk. fromage fraiche 0,2 % (Levevis i Netto)
1 fed hvidløg
2 spsk. sød chilisauce
2 spsk citronsaft
1 lille håndfuld mynteblade (frisk)
Salt og peber
1 kg gulerødder skåret med fint mandolinjern i strimler på den lange led.(pas på fingre!)
1 spsk. citronolie
salt
Foto: Sara B. Clausen |
Sådan gør du:
Skræl gulerødder og skær enden af. høvl dem i fine strimler på mandolinjern så de bliver så lange som guleroden.
Alle ingredienser til ærtepureéen blendes til en jævn masse- smages til med salt og peber.
Vend de friske rødspætter i æggeblanding og siden melet og steg dem 1½ til 2 min. på hver side (lidt afhængigt af tykkelse).
Kog lidt vand i en gryde, tilsæt salt og blancher gulerødderne ganske kortvarigt ca. et lille minut.Vend dem med citronolie og smag evt. til med lidt salt og peber .
Server retten med citronbåde til.
Foto: Sara B. Clausen |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar