![]() |
Foto: Sara B. Clausen |
Jeg forestrækker det klart med fintskårne grøntsager og med en light version af cremefraiche. Her får du min version- som blev lavet som tilbehør til den langtidsstegte and.
Foto: Sara B. Clausen |
Ingredienser waldorfsalat:
4 stængler bladselleri, i skiver( gem de fine blade til pynt)
1/4 knoldselleri i meget fine tern
2 æbler, fine tern
500 g. røde stenfri druer, skåret i halve (gem lidt til pynt)
150 g. grofthakkede valnøddekerner (gem lidt til pynt)
½ citron, saften
500 g. cremefraiche 9 %
2 spsk. Æblebalsamicoglaze ( alternativt ca. 2 tsk. sukker)
Salt og peber
Start med at rense, hakke og snitte alle grøntsager, frugt og valnødder og kom det i en skål. Rør en dressing af creme fraiche, æblebalsamicoglaze (eller sukker) smag til med salt og peber samt citronsaft. Vend den i salaten. Pynt med bladselleri blade, halve vindruer og valnøddekerner.
Foto: Sara B. Clausen |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar