Foto: Sara |
Foto: Sara |
Foto: Sara |
Foto: Sara |
Flanksteak:
500 g. Flanksteak
3 spsk. Olivenolie
4 spsk. kebab krydderi
1 tsk. tørrede chiliflager
1 Spsk.soya
Salt og peber
1 fed hvidløg. knust
1 rød chili u. kerner
4 pizza tortillas
Fyld:
1 glas jalapenos
200 g. Cheddarost
1 Santa Maria pizza sauce
1 Santa Maria pizza topping
1/4 Icebergsalat i strimler
6 små cherrytomater gule og røde
1 løg i tynde skiver
Evt. lidt majs fra dåse
Skær Flanksteaken i tynde skrå skiver med en skarp kniv. Vend kødet med olivenolie, kebabkrydderi, soya, hvidløg og salt og peber og lad det marinere i køleskabet.
Steg kødet få minutter på en hed pande sammen med strimlet rød chili , det skal ikke have for længe da det jo kommer på tortillapizzaen og steges i ovnen også.
Skær løg i tynde skiver, riv cheddarosten og skær tomaterne i både. Skyl salaten og skær i fine strimler.
Fordel pizzasaucen på tortillabundene, kom revet cheddar, løgringe, tomater, kød evt. majs og jalapenos ovenpå. Sæt dem i en varm ovn 200 grader i 7-10 min, til osten er smeltet.
Ved servering kommes strimlet salat på og pizzatopping.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar