Foto: Sara |
Super nem og lækker nudelsalat, som kan spises lun såvel som kold. Jeg havde lige en stegt oksesteak til overs i køleskabet, som jeg skar i tynde strimler, men man kan selvfølgelig bare bruge et andet stykke oksekød som skæres ud i tynde strimler, hvis man ikke lige har en rest.
3-4 pers:
175- 200 g. Oksesteak i strimler
2 tsk. Kebab krydderi
1 rød chili m. eller u. kerner alt efter styrke, i tynde strimler
1 rødløg skåret i tynde både
2 gulerødder revet groft
1 snackpeber i strimler
1 lille squash revet groft
1 pakke æggenudler, kogt efter anvisning.
3 spsk. soja
2 spsk. Ketjap Manis (sød soya)
2 spsk. sesamolie
Salt og friskkværnet peber
Hakket bredbladet persille
Lynsteg bøf og rødløg i sesamolie i en varm wok tilsæt kebab krydderi. Tilsæt gulerødder, squash og peberfrugt og lad svitse med nogle minutter. Tilsæt soja og Ketjap Manis og lad stege i 5 min. Smag til med salt og peber. Vend sammen med de kogte nudler og garner med bredbladet persille.
Foto: Sara |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar