Foto: Sara |
Foto: Sara |
Opskrift:
500 g. Hakket kalv og Flæsk
1 æg
3 spsk. rasp
2 skalotteløg, finthakket
1 stor tsk. Oregano
1 tsk chiliflager
1 tsk hvidløgspulver
Himalayas salt med provencekrydderi
Friskkværnet peber
Ca. 5 skiver Bacon
3 hele forårsløg- alternativt fine små porre
1 gulerod skåret i mindre lange stave.
Tilbehør: små hasselbagte kartofler ca. 4-5 per person.
Rør ingredienser til farsen sammen. Blancher gulerods stave og forårsløg få min. i saltet vand. Form en farsbrød , mens du ligesom ruller eller stikker gulerod og forårsløg ind i farsen på langs. Placer farsbrødet i et smurt fad og svøb det i baconskiverne. Krydr med lidt salt og peber. Skræl kartoflerne og skær riller i dem, vend i lidt olie og læg dem i samme fad som farsbrødet. Giv det hele en lille time ved 200 grader.
Server evt. med denne skønne salat som jeg gjorde.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar