Foto: Sara B. Hansen. |
Jeg synes ikke at Vodkaen behøves at være en særlig god kvalitet. Brug til gengæld meget gerne en rigtig god kvalitetspasta og parmesan. I en ret der er så simpel betyder det meget.
Vi fik en god salat som tilbehør med romainesalat, avokado, appelsin, rødløg og lidt feta.
Foto: Sara B. Hansen. |
Ingredienser 4 personer:
3 spsk. olivenolie
2 skalotteløg, finthakket
2-3 fed hvidløg
½ tsk. chiliflager
1 dåse fl. tomater
1 spsk. tomatkoncentrat
1 spsk. balsamico eddike
1,5 dl. Vodka
Salt og peber
1 tsk. sukker
1,5 dl. soyafløde (el. alm.)
2 spsk. parmesanost (revet)
1 håndfuld basilikumblade, hakket groft
Foto: Sara B. Hansen. |
1. Sauter skalotteløg i olivenolie 3-4 min.
2. Tilsæt chili og hvidløg, finthakket.
3. Tilsæt vodka og lad det simre 5-7 min.
4. Tilsæt Fl. tomater, balsamico og tomatkoncentrat.
Lad simre i 20 min.
5. Hvis du bruger en gryde der kan tåle en stavblender, så gør det direkte i gryden- ellers hæld i en egnet beholder eller blender og blend til den er glat.
6. Kom den blendede sauce tilbage i gryden og tilsæt fløde samt parmesan,varm igennem og smagt til med salt og peber.
7. Kog Penne (eller anden pasta - så er det bare pasta alla vodka:) efter anvisning, men jeg vil klart anbefale al dente.
8. Vend den varme pasta med saucen og top med frisk basilikum.
Foto: Sara B. Hansen. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar