Foto: Sara B. Hansen |
Dejlig og nem hverdagsmad med de lækreste krydrede butterbeans, stegt pandeost og cremet guacamole i en
Det går faktisk rigtig godt med vores mission om at spise mere grønt herhjemme- vil tro vi spiser vegetarisk 90% af tiden nu. Det er meget nemmere end jeg havde troet det ville være :-)
Foto: Sara B. Hansen |
Ingredienser 4 personer:
Krydrede butterbeans:
1 dåse/brik Butterbeans fx Änglamark
1 stort løg, finthakket
1 fed hvidløg, finthakket
15 cherrytomater på stilk i kvarte
1½ dl. Grøntsagsboullion
1 frisk chili (så stærk som du kan lide det) finthakket
1½ tsk. spidskommen
1 spsk. oregano
1 tsk. røget paprika
1 tsk. sukker
Salt & peber
½ brev Tacomix
1 bundt hakket bredbladetpersille
Guacamole:
2 avokadoer
1 tsk. spidskommen
saft fra en line
1 spk. creme fraiche
Salt og peber
Pandeost:
1 pakke pande & grillost fra Taverna
Lidt olivenolie
Et drys peber
Desuden:
Fintsnittet rød spidsål, en dragepeberfrugt(gul og orange) i strimler, marinerede løg og en pakke fuldkornstortillas.
Foto: Sara B. Hansen |
Steg først løg og hvidløg 3-4 min. i olivenolie på en godpande. Tilsæt de afdryppede butterbeans, frisk hakket chili og krydderier og svit yderligere 3-4 min. Tilsæt cherrytometer i kvarte og grøntsagsboullion. Lad retten simre til den er tyknet og tomaterne kogt ud. Smag til med salt og peber og hakket bredbladet persille.
Kom alle ingredienser til Guacamole i en høj beholder og blend med stavblender.
Steg pandeosten i lidt olivenolie til gylden og lækker på alle sider. Drys med lidt friskkværnet peber- salt er ikke nødvendigt da den er salt i sig selv.
Snit spidskål, peberfrugt m.m. og lun tortillas.
Foto: Sara B. Hansen |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar