Foto: Sara B. Hansen |
Denne nemme tomatsuppe smager skønt med fyld af hjemmelavet
ravioli med soltørret tomat, valnød og basilikum. Orker du ikke helt at lave ravioli
selv, så findes der masser af gode købevarianter på hylderne i supermarkederne. Vil
du have fyldt vegansk pasta, er der måske lidt længere imellem -men det fås fx
som disse her fra Naturli jeg lavede dem selv efter denne opskrift.
Foto: Sara B. Hansen |
Ingredienser 4 personer:
1 stort løg
2 stængler bladselleri
3 fed hvidløg
2 dåser flåede, hakkede tomater
2 stk grønsagsbouillonterning
1 frisk rød chili (eller efter smag)
1 dåse kokosmælk
6 dl vand + 2 tsk. Herbamare grøntsags bouillon
½ tsk salt
1 tsk. sukker
1 tsk. sukker
Friskkværnet peber
Skræl
og hak løget groft og hvidløget hakkes fint Skær
bladselleri fine tern
Kom
lidt olie på en pande og svits løg, chili og bladselleri ved god varme
Tilsæt flåede tomater,
vand og bouillon og lad suppen
simre ca. 25-30 minutter.
Blend suppen og tilsæt kokosmælk, varm suppen igennem.
Smag til med salt og friskkværnet
peber, lidt sukker.
Server fx med ravioli og drysset med basilikumblade
.
Server fx med ravioli og drysset med basilikumblade
Foto: Sara B. Hansen |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar