Foto: Sara. B. Hansen. |
Jeg vil bruge dem i en lækker tomatsuppe til aften. Men de kan selvfølgelig også bare serveres med en lækker sauce til.
Pastadej:
150 g. durummel
150 g. Hvedemel tipo 00
2 spsk. olivenolie
ca.1½ dl.lunken vand
1 nip salt
Fyld:
2 spsk. soltørret tomat i olie, hakket
1 stor håndfuld valnødder
1 stor håndfuld basilikum
Lidt salt
Foto: Sara. B. Hansen. |
Kom mel i en skål og tilsæt olien og salt- gnid det sammen med rene fingre.
Tilsæt lunken vand og ælt sammen. Lad hvile under fugtigt klæde mens du laver fyldet.
Blend ingredienser til fyldet sammen.
Del pastadejen i 3-4 klumper og rul dem tyndt ud en af gangen. Med en klejnespore skæres strimler af dejen på ca 5 x 5 cm. Kom lidt fyld på den ene del og læg en anden over. Pres dejen sammen rundt om fyldet og skær evt. kanter rene og pæne med kljenesporen.
Dæk med et fugtigt klæde til de skal koges.
Find også Saras Madunivers på FACEBOOK.
Foto: Sara. B. Hansen. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar