søndag den 8. december 2019

Hjemmelavet Ravioli med valnød, soltørret tomat og basilikum.

Foto: Sara. B. Hansen.
Hjemmelavet pasta er faktisk ganske enkelt at lave og man kan klare sig med en kagerulle- det tager lidt tid men er også sjovt og så kan man få dejen lige som man vil have det. Her en dej uden æg og med fyld af valnød, tomat og basilikum.
Jeg vil bruge dem i en lækker tomatsuppe til aften. Men de kan selvfølgelig også bare serveres med en lækker sauce til.


Pastadej:
150 g. durummel
150 g. Hvedemel tipo 00
2 spsk. olivenolie
ca.1½ dl.lunken vand
1 nip salt

Fyld:
2 spsk. soltørret tomat i olie, hakket
1 stor håndfuld valnødder
1 stor håndfuld basilikum
Lidt salt


Foto: Sara. B. Hansen.

Kom mel i en skål og tilsæt olien og salt- gnid det sammen med rene fingre.

Tilsæt lunken vand og ælt sammen. Lad hvile under fugtigt klæde mens du laver fyldet.

Blend ingredienser til fyldet sammen.

Del pastadejen i 3-4 klumper og rul dem tyndt ud en af gangen. Med en  klejnespore skæres strimler af dejen på ca 5 x 5 cm. Kom lidt fyld på den ene del og læg en anden over. Pres dejen sammen rundt om fyldet og skær evt. kanter rene og pæne med kljenesporen.

Dæk med et fugtigt klæde til de skal koges.



Find også Saras Madunivers på FACEBOOK.

Foto: Sara. B. Hansen.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar