søndag den 8. september 2019

Spaghetti med citron, basilikum og sprød bacon.

Foto: Sara B. Hansen
"Simple is good" som man siger og det lever mange af de bedste italienske pastaretter op til. Jeg havde så et stykke bacon fra forleden, hvor jeg lavede carbonara- så det blev også stegt og drysset på toppen- men originalt ville denne ret være uden.

Ingredienser 4 personer:

2 små citroner, skal og saft
2 håndfulde friske basilikumblade
Salt og Peber (evt. citronpeber)
1 dl. god olivenolie
2-3 tsk. smør
1,5 dl. friskrevet parmesanost
500 g. spaghetti

Kom citronsaft, citronskal og basilikumblade, olivenolie, salt, peber og parmesanost i en skål. Kog spaghettien al dente i rigeligt saltet vand. Hæld vandet fra gennem et dørslag og vend straks den varme spaghetti med citronblandingen, tilsæt smør og server straks med lidt ekstra parmesanost til.


Foto: Sara B. Hansen

Følg også Saras Madunivers på  FACEBOOK, så er du sikker på at se når der er nye opskrifter :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar