Foto: Sara B. Hansen. |
Du kan selvfølgelig sætte dit helt eget præg på dem og måske endda for eksempel bruge lige den slags yndlings likør som den du laver det til har :-)
Disse blev lavet lidt spontant så jeg havde kun mørk chokolade- vil du gerne dekorere ekstra fint, kan det være en go ide at have båse lys, mørk og evt. hvis chokolade hjemme.
Det kan du se eksmpler på HER hvor jeg har en anden opskrift på påskeæg.
Foto: Sara B. Hansen. |
Ingredienser 7 stk.
200 g. marcipan
½ dl. Grand Marnier
100 g. nougat
100 g mørk chokolade
Pynt: smeltet chokolade med lidt nougat i- Frysetørret hindbær/mandler (kakaonibs, valnødder m.m. er også velgenet)
Ælt marcipan og Grand manier sammen.
Skær nougat i små firkanter på ca. 1½ x 1½ cm.
Hak den mørke chokolade og smelt den over vandbad.
Fold marcipanklumper rundt om nougatstykket og gør dem gerne lidt ovale så de ligner æg.
Dyp i den mørke chokolade og løft dem forsigtigt over på et fad med bagepapir på.
Sæt dem på køl.
Smelt imens den chokolade du vil dekorere med. Jeg havde som sagt kun mørk- men smeltede resten af nougaten i den mørke chokolade for at gøre den lidt lysere. Kom i en frysepose og klip et lille bitte hul i hjørnet.
Dekorer æggene med striber og drys pynt på- lad køle.
Pak evt. fint i en lille æske med cellofan.
Foto: Sara B. Hansen. |
Find også Saras Madunivers på FACEBOOK
Foto: Sara B. Hansen. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar