Foto: Sara B. Hansen. |
De blev fyldt med spinat, æg, tomater, revet emmentaler og lidt chili.
Foto: Sara B. Hansen. |
2 store portobellosvampe
2 æg
4 spsk. mælk
6 frosne spinatkugler (hakket)
1 lille løg, hakket fint
½ dl fløde
1 fed hvidløg
Salt og peber
2 tomater
1 rød chilipeber, skiver
50 g. revet emmentaler
Lidt tørret oregano
Foto: Sara B. Hansen. |
Rens portobellosvampene og fjern stokken (den kan hakkes og svitses sammen med løg/spinat).
Svits løg ( evt. den hakkede stok fra svampene) nogle min.
Tilsæt spinatkugler, fløde og hvidløg( presset). Krydres med salt og peber og simrer til spinaten er tøet op.
Fordel spinatblandingen i de to svampe som du har placeret i et ildfast fad med bagepapir under.
Pisk æggene sammen med lidt salt, peber og mælken. Og hæld over spinaten. Fordel revet parmesanost over og drys med oregano samt læg tomatskiver og chili på.
Herefter bages de ved 200 grader i ca. 20-25 min. Osten skal smelte og være gylden. Server med en god salat til.
Du finder også Saras Madunivers på Facebook.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar