søndag den 10. juli 2016

Spinattærte med portobellobund.


Foto: Sara B. Hansen.
Forleden lavede jeg denne ret på vores vegetaraften. Det smagte rigtig godt og er nemt at lave. Egentlig havde jeg lyst til at lave tærte men så så jeg disse store flotte portobellosvampe og fik lyst til at prøve at bruge dem som en tærtebund i stedet for dej.
De blev fyldt med spinat, æg, tomater, revet emmentaler og lidt chili.


Foto: Sara B. Hansen.

Opskrift 2 personer:

2 store portobellosvampe
2 æg
4 spsk. mælk
6 frosne spinatkugler (hakket)
1 lille løg, hakket fint
½ dl fløde
1 fed hvidløg
Salt og peber
2 tomater
1 rød chilipeber, skiver
50 g. revet emmentaler
Lidt tørret oregano

Foto: Sara B. Hansen.

Rens portobellosvampene og fjern stokken (den kan hakkes og svitses sammen med løg/spinat).
Svits løg ( evt. den hakkede stok fra svampene) nogle min.
Tilsæt spinatkugler, fløde og hvidløg( presset). Krydres med salt og peber og simrer til spinaten er tøet op.
Fordel spinatblandingen i de to svampe som du har placeret i et ildfast fad med bagepapir under.
Pisk æggene sammen med lidt salt, peber og mælken. Og hæld over spinaten. Fordel revet parmesanost over og drys med oregano samt læg tomatskiver og chili på.

Herefter bages de ved 200 grader i ca. 20-25 min. Osten skal smelte og være gylden. Server med en god salat til.

Du finder også Saras Madunivers på Facebook.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar