Foto: Sara B. Hansen |
Men man kan selvfølgelig lege med fyldet og tilpasse både til smag og indhold i køleskab. Laks, kylling, tun er alle også velegnede muligheder for fyld.
OBS: Opskriften er angivet til 1 portion, så du skal lige gange ingredienser
op alt efter hvor mange du skal lave til.
Pr. omelet skal du bruge :
2 store æg
2-3 spsk. hakkede urter fx. dild og basilikum
Salt og peber
½ tsk. chiliflager
Fyld pr. omelet:
150 g. store rejer i lage (eller optøet fra frost)
½ citron, saften
1 god håndfuld spinat
½ tomat i tynde både
agurk i tynde skiver ( evt. uden kerner)
Frisk Dild
Dressing ( jeg brugte bare en minimum creme fraiche dressing med urter)
Pisk æggene sammen med de øvrige ingredienser til den ene omelet og kom lidt olie på en god pandekagepande eller omeletpande (lav kant) ca. 26 cm. i diameter. Bag den ved middelvarme til den er fast på overfladen og kom den over på en middags tallerken. Dæk evt. til mens du bager de øvrige omeletter på samme vis som den første. Man kan også lige varme dem kort i Mikroovnen, inden de lægges sammen med fyldet og serveres.
Husk at du også kan finde mig på FACEBOOK.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar