Foto: Sara B. Hansen. |
Så er de tilmed ret sunde af noget der hører til i kagegenren- der er hverken tilsat fedt,sukker eller gluten. Jeg så opskriften i en lidt anden version på "Solgryn" - og har nu prøvet to versioner.
Begge skønne - den ene lys med chokoladestykker i og den anden her er pimpet lidt op med tilsætning af mørk kakao og mandeldrys. Håber du får lyst til at lege med og eksperimentere og fortæl gerne om gode erfaringer med andre varianter.
Foto: Sara B. Hansen. |
Ingredienser til 12 store Muffins:
2 bananer- gerne ret modne.
5 dl. havregryn (glutenfri)
2 æg
2½ dl. græsk youghurt eller blot youghurt naturel
1 tsk. tørrede vaniljekorn (Urtekram)
1 knivspids salt
2 tsk. honning
2 tsk. bagepulver
1 dl. mørk usødet kakao
Desuden:
100. g hakket mørk chokolade
1 dl. hakkede mandler (smuttet)
Foto: Sara B. Hansen. |
Alle ingredienser kommes i en blender ( på nær mandler og chokoladen) og blendes til en lind masse. Vend chokoladestykkerne i. Hæl dejen i 12 amerikanske store muffinforme, meget gerne placeret i en metalform så de holder den fine form. Drysses med mandler og bages 15 min ved 200 grader.
Find mig også på FACEBOOK.
Foto: Sara B. Hansen. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar