Foto: Sara B. Hansen. |
Foto: Sara B. Hansen. |
Ingredienser 6 pers:
800 g. vildtfars (dyrekød)
2 tsk. salt
5 knuste enebær
1 tsk. allehånde
Friskkværnet peber
2 æg
1 dl. valnødder, grofthakket
3 kviste rosmarin
1 dl. rasp
1 pakke bacon
Sauce:
2 dl. vildtfond
2 dl. madlavnings fløde 8%
Salt og peber
2 tsk. ribs eller druegelé
evt. lidt maizenajævning rørt med en smule vand.
Rodfrugter:
1 kilo kartofler med skræl, vasket og skåret i rustikke stykker
3-4 store gulerødder, rustikke stykker
2-3 rødbeder, skåret i rustikke stykker
2 spsk. olivenolie
5 kviste timian
Tilbehør: Tyttebæresyltetøj e.l.
Foto: Sara B. Hansen. |
Vend rodfrugterne med olivenolie og salt i et ildfast fad og bag dem i ovnen til gennembagt og sprøde.
Hæld saucen fra kødet gennem en sigte ned i en gryde og smag den til med salt, peber og gele. Jævn den hvis det ønskes.
Find mig også på Facebook.
Foto: Sara B. Hansen. |
Hej kan rører farsen og gemme den i køleskabet til dagen efter
SvarSletRå fars skal ikke gemmes. Så er det bedre at stege samme dag og varme op dagen efter.Kh Sara
Slet