Foto: Sara B. Clausen. |
Jeg synes den er rigtig lækker i den her ret, hvor mørbraden fik lov til at marinere et døgn i køleskabet.
Foto: Sara B. Clausen. |
Ingredienser 4 personer:
1 svinemørbrad, skåret i strimler
5 spsk. soja
2 spsk. sambal Olek
1 spsk. Sesamolie
1 tsk. chiliflager
Friskkværnet peber
(det er ikke nødvendigt med ekstra salt p.g.a. sojaen)
1 palmekål, fintstrimlet
1 bundt forårsløg, skiver
½ squash (kun den hårde del- ikke midten med kerner) skåret i tern.
4 cm finthakket frisk Ingefær
1 fed hvidløg knust
1 grøn chili, strimler
1 rød chili, strimler
350 g. Frost wokblanding
1 dl. Kikkoman woksauce
1 dåse kokosmælk
1 pakke fuldkornsnudler, sesamolie
Foto: Sara B. Clausen. |
Rens mørbraden og skær dem i strimler, høld de øvrige ingredienser over og lad marinere natten over på køl eller min. 1½ time.
Kog nudler som anvist på pakken, hæld i et dørslag og skyl med koldt vand,afdryp og vend dem med lidt sesamolie.
Varm lidt olie i en wok og steg det marinerede kød ved høj varme i 3 min. Overfør til en tallerken. Svits nu chili, hvidløg, forårsløg og ingefær nogle min. og tilsæt palmekålen samt squash svits i 4 min. Tilsæt de frosne wokgrøntsager. svits yderligere nogle min. Hæld woksauce over samt kokosmælk og lad det varme godt igennem. Vend med nudlerne og server.
Find mig også på FACEBOOK.
Foto: Sara B. Clausen. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar