Foto: Sara B. Clausen. |
Ingredienser 3 brød:
500 ml. lunken vand
30 g. gær
1 dl. fromage frais
1 spsk. maltsirup
2 tsk. fint salt
300 g. rugmel
400-500 g. hvedemel
Foto: Sara B. Clausen. |
Opløs gæren i lunken vand og tilsæt salt, maltsirup samt rugmel og rør godt rundt. Tilsæt herefter hvedemel lidt af gangen og ælt dejen godt igennem. Lad hæve lunt og tildækket i 2 timer.
Vend dejen ud på et bord drysset med rugmel og del i tre. Form til lange flutes eller boller og bag dem i ca. 20-25 min. ved 180 grader varmluft.
Tjek at brødene /bollerne har nok, ved at banke let i bunden, det skal lyde hult og brødet være gyldent.
Find mig også på: FACEBOOK.
Foto: Sara B. Clausen. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar