Foto: Sara B. Clausen. |
Foto: Sara B. Clausen. |
Ingredienser 4 personer:
400 g gulerod i tern
400 g. porrer, renset vægt, skåret i skiver
200 g. persillerod, tern
200 g. flækkede gule ærter
1200 ml. god grøntsagsbouillon
3 kviste rosmarin, bladene
4 kviste timian
1-2 fed hvidløg
250 ml. madlavningsfløde 7%
Salt og Peber
Tilbehør: ristet bacon,porrer i fine ringe, græskarkerner og gerne groft brød som fx: DETTE.
Start med at koge de flækkede ærter i bouillonen sammen med timian og rosmarin samt hakket hvidløg. Rør jævnligt. Efter ca. 50 min. tilsættes grøntsagerne og retten koger videre i 20 min. Tag ca. halvdelen af grøntsagerne op med en øse med huller. Blend den resterende masse i gryden. Tilsæt de grøntsager du tog fra. Hæld fløden i og varm retten op, smag til med salt og peber. Server med Brød og toppet med porrer i ringe og evt. sprødt bacon.
Find mig også på: FACEBOOK
Foto: Sara B. Clausen. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar