Foto: Sara B. Clausen. |
Ingredienser 6 personer:
1 kylling 1800 g.
1 dl. olivenolie
1 dl. citronsaft
1 dl soya
1 tsk timian
1 tsk basilikum
1 tsk Merian eller Oregano
Salt og peber
Revet skal af 2 citroner (øko. naturligvis)
Foto: Sara B. Clausen. |
Olie og krydderier piskes omhyggeligt sammen til en tyk marinade og hældes over kyllingstykkerne i et ildfast fad. Dæk med film. Vend dem evt. et par gange undervejs og lad dem ellers hygge sig på køl i et døgns tid ( perfekt hvis du skal have gæster).
Varm ovnen op til 250 grader og steg kyllingen i ca. 20 min. skru derefter ned på 160 grader og steg i yderligere 45 min. Dryppes undervejs jævnligt.
Server med det tilbehør du har lyst til- en god salat, nye kartofler.
Find mig også på FACEBOOK.
Foto: Sara B. Clausen. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar