Foto: Sara B. Clausen. |
ingredienser til 1 stort glas.
3 tsk. nescafé (frysetørret kaffe)
1½ tsk. sukker
2 spsk. koldt vand
3 dl mælk
4 isterninger
Pisk kaffe og sukker samt vand meget tykt og skummende - dette gøres lettest med en lille mælkeskummer eller har du som jeg et piskeris der an sættes på stavblenderen så er det helt fantastisk. Det bliver helt lyst og skummende og meget fast. Man kan piske voldsomt med en gaffel- men det giver ikke samme resultat. Tilsæt mælken og rør det rundt. Kom til sidst isterninger i iskaffen. Velbekomme!
Find mig også på FACEBOOK.
Sådan laver jeg den også - dog uden sukker normalt og et skvæt sirup, når det skal være fint. Det smager fantastisk, og jeg elsker, at det er så ukompliceret.
SvarSletHej Sysler, kan være jeg skal prøve uden sukker også. Plejer jeg normalt ikke at komme i kaffe.kan forestille mig at det er godt med en lækker kaffesirup i, ved festlige lejligheder som.du siger. Kh Sara 🌞
SletEr da lige vejr i dag til en afprøvning af den lækre drik !! <3
Sletmor Lene
Ja ikke ? Jeg sidder netop og drikker en :-) du kan sagtens erstatte den ene dl. mælk med vand så du bruger 2 dl. mælk og 1 dl. koldt vand :-)
Sletprøve med vaniljeis i stedet for isterninger, det er bar godt
SvarSletTak for kommentar og Ja det er også super lækkert, for den mere festlige version. Denne er så kalorielet, at man kan tillade sig at tage den i hverdagene :-)
Slet