Foto: Sara B. Clausen. |
Foto: Sara B. Clausen. |
1000 g. kylling inderfillet
1 spsk. kokosolie
2 store løg, hakket
1 bakke cherrytomater skåret i kvarte
500 g. blandet wok grønt frost ( i denne Majs, ærter, broccoli, peberod og gulerod)
3 spsk. øko. Cosmoweda tikka curry paste (fås på nettet og i mange helsekostbutikker)
1 dåse hakkede tomater
1 dåse kokosmælk
1 spsk. flydende kyllingfond
1 tsk. hvidløgspulver eller et fed frisk
Salt og peber.
1 stor spsk. maizena (udrørt i lidt vand til jævning).
Foto: Sara B. Clausen. |
Svits de hakkede løg i kokosolien til de er klare. tilsæt kyllinginderfilet passende stykker (ca. halverede).Brun dem i ca. 5 min. Tilsæt små cherrytomater og tikka curry paste samt flydende kyllingfond og lad det simre 5 min. Tilsæt hakkede tomater og kokosmælk, krydderier og lad simre i 10-15 min. Tilsæt grøntsager og kog med nogle min. Hvis sovsen er for tynd jævnes den med maizena. Kog ris og server evt. med naan.
Tilbehør: Ris, naan.
Find mig også på FACEBOOK.
Foto: Sara B. Clausen. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar