onsdag den 18. juni 2014

Kyllingkarbonader m. forårsløg.


Foto: Sara B. Clausen.
I går lavede jeg disse saftige kyllingkarbonader og de blev faktisk rigtig gode- vi fik dem sammen med nye kartofler, lækker jordbærcapaccio og en champignnonsauce. Det var bestemt ikke noget dårligt måltid og så er det jo bare så skønt, at kunne spise ude i haven med roser omkring sig og solskin- hvor er det dejligt at være haveejer igen :-)

Foto: Sara B. Clausen.

Ingredienser 6 pers:

800 g. kyllingfars
3 mellemstore kogte kolde kartofler
1 æg
1 bundt forårsløg, hakket
Salt og Peber
1 tsk. sellerisalt
1 tsk. chilipulver
2 tsk. græsk krydderi blanding (Santa Maria)
evt. en smule revet Øko. citronskal

Tilbehør: Salat, nye kartofler evt. sauce.

Foto: Sara B. Clausen.

Bland alle ingredienser til farsen godt og lad den trække lidt i køleskabet. Form karbonader og steg dem ca. 4 min på hver side i lidt smør eller olie, til kødsaften er klar og de er gyldne. Server med nye kartofler og en god salat.

Find mig også på FACEBOOK

Foto: Sara B. Clausen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar