Foto: Sara B. Clausen. |
Foto: Sara B. Clausen. |
Ingredienser 2 pers:
2 æg
3 - 4 skiver seranoskinke (eller parmaskinke / bacon)
1 solmoden tomat
friskklippet purløg
Salt og peber
lidt olivenolie
Tilbehør: rugbrød.
Foto: Sara B. Clausen. |
Smør formen med en smule olivenolie og placer seranoskinken i muffinformen, så der dannes en "rede". Måske skal du bruge 1½ til 2 skiver serano pr. rede. Den skal helst være lukket over det hele, må gerne gå ca. 2 cm.op over kanten på formen. Bag derefter rederne i en forvarmet oven, 200 grader, i 3- 4 min. Tag ud og lad køle lidt. placer en kvart tomat eller en ½, alt efter størrelsen, i hver form. Slå et æg ud i hver rede. Sæt i ovnen og bag i ca. 8 min. De skal være smilende i blommen. De løsnes forsigtigt fra formen evt. ved at køre en plastikkniv el. lign. rundt i kanten, herefter kan de løftes hele ud. Server med frisk klippet purløg, og friskkværnet peber, det er nok ikke nødvendigt med salt, da seranoskinken salter.
Find mig også på FACEBOOK.
Foto: Sara B. Clausen. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar