Foto: Sara B. Clausen. |
Foto: Sara B. Clausen. |
Ingredienser 4 personer:
1 broccoli
2 rødløg, tynde både
1 æble, tern
1 fennikelknold i tynde skiver
1 orange el. gul peberfrugt
2 håndfulde rosiner
2 håndfulde solsikkekerner
1 stor spsk. honning
4 spsk. æblecidereddike
2 tsk. sukker
4 spsk. skyr
3 spsk. græsk youghurt
2 tsk sød grov sennep (alternativt. alm. grov sennep med lidt honning tilsat)
Salt og peber
Foto: Sara B. Clausen. |
Rist solsikkekernerne på en pande med en spsk. honning til lidt gyldne og lad dem derefter køle bredt ud på bagepapir.
Rør skyr og græsk youghurt sammen og tilsæt salt, peber og 2 tsk. sød grov honning. Vend det i salaten. Drys med de honningristede solsikkekerner og server som tilbehør.
Find mig også på FACEBOOK
Ingen kommentarer:
Send en kommentar