Foto: Sara B. Clausen. |
Foto: Sara B. Clausen. |
Ingredienser 4.pers.:
Ca.500 g. Rejer XL, optøet
Saft af en halv citron
2 spsk. olivenolie
700 g. Tomatsauce, flaske
1 dl. vand
2 røde friske chilier
1 bundt forårsløg, skiver
4 bananskalotteløg, hakket
2 fed hvidløg, knust
1 tsk. citronpeber
1 tsk. chiliflager
1 tsk. røget paprika
½ tsk. spidskommen
Salt og peber
1 spsk. grøntsagsfond
Tilbehør: Friskogt spaghetti.
Foto: Sara B. Clausen. |
Klem saften af en halv citron ud over de optøede og drænede rejer og sæt til side.
Varm olien i en god sauter pande og svits forårsløg, chili, hvidløg og skalotteløg i 2-3 min. tilsæt krydderier og svits lidt med og herefter tomatsauce samt vand og grøntsags fond. Lad tomatsaucen simre i 10 min. Kog imens spaghettien. Når spaghettien er klar vendes rejerne i tomatsaucen og varmes kortvarigt igennem (ca. 2 min.)smag til .Server tomatsauce med rejer sammen med friskogt spaghetti.
Foto: Sara B. Clausen. |
Find mig også på FACEBOOK.
Foto: Sara B. Clausen. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar