Foto: Sara B. Clausen. |
Foto: Sara B. Clausen. |
Ingredienser 4 pers:
2 løg, hakket
2 fed hvidløg
500 g. magert oksefars
4 store tomater, skåret i mindre tern
1 tsk. chiliflager
2 tsk. oregano
1 tsk.spidskommen
1 tsk. chilipowder mix
Salt og peber
½ dåse kidney bønner
3 æg
4 spsk. creme fraiche 9%
125 g. cheddarost, revet
1 glas røde jalapenos
Foto: Sara B. Clausen. |
Foto: Sara B. Clausen. |
Kom tærtedejen i et smurt tærtefad og prik bunden med en gaffel. Kom lidt olie i en sauter pande og svits løget nogle min. til de er klar. Tilsæt det hakkede oksekød og steg det ved god varme. Når det er blevet brunt, tilsættes alle krydderier samt tomater. Simrer ca. 10 min. Tilsæt kidney bønner og rør rundt. Tag af varmen og lad køle lidt.
Rør æg sammen og tilsæt creme fraiche samt cheddar. Bland æggemassen med kødet og kom fyldet i tærtefadet. Fordel massen. Pynt med jalapenos og lidt ekstra cheddarost. Bages ca. 20-25 min. ved 200 grader. Server sammen med en god grøn salat.
Foto: Sara B. Clausen. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar