Foto: Sara B. Clausen. |
Opskriften stammer fra seneste nummer af MAD - jeg har dog tilføjet lidt marinade til kødet og andre småjusteringer. Jeg bruger soja i stedet for salt i retten.
Foto: Sara B. Clausen. |
Ingredienser 4 pers:
600 g. svinemørbrad
2 spsk. Teryiaki sauce og 1 spsk. ketjap manis
3 rødløg,både
300 g. sukkerærter, strimler
2 røde chilifrugter u. kerner, skiver
Sesamolie
Friskkværnet peber
1½ dl. Østersauce
50 g. tørristede cashewnødder
200 g. fuldkornsnødder
Foto: Sara B. Clausen. |
Afpuds kødet og skær det i strimler ved det med teryiakisauce og ketjap manis og lad det gerne stå køligt i 30 min.. Klargør grøntsagerne og rist cashewnødderne på en tør pande, til de har fået lidt farve.
Opvarm en wok med lidt sesamolie og lynsteg kødet i 2-3 min. Tilsæt rødløg sukkeræreter og chili og steg videre i 2 min. Hæld østersauce over og steg videre i ca. 3 min. Tilsæt casehwnødder.
Kog nudlerne i saltet vand efter anvisning på pakken. Dræn vandet fra og vend dem med 1 spsk- sesamolie. Server retten med nudler til.
Find mig også på FACEBOOK
Ingen kommentarer:
Send en kommentar