Foto: Sara B. Clausen. |
Brug lækre nye små og faste kartofler og køb en god citronolie eller lav den selv. Opskriften er fra en af "Suveræne Salater".
Foto: Sara B. Clausen. |
Ingredienser
ca. 1 kg. nye små kartofler
1 bundt rucola eller spæde salat blade
1 øko citron (1½ spsk. citronsaft og skallen fra ca. ½ citron).
2 spsk. god citronolivenolie (el. 2 spsk. olivenolie skallen af ½ citron)
30. g ristede pinjekerner
Citronpeber
Salt
Kog kartoflerne i letsaltet vand i 15-20 min. lad køle og pil dem. Skæres i tykke skiver. Rist pinjekernerne på en varm pande til de tager farve. Skyl salaten godt.
Vend kartofler med 2 spsk. citronolie ( eller 2 spsk. olivenolie med skal af en halv citron) 1½ spsk. citronsaft salt samt citronpeber. Lad gerne kartoflerne trække i denne dressing. men vend først til sidst med salat og pinjekerner.
Find mig også på FACEBOOK.
Foto: Sara B. Clausen. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar