Foto: Sara B. Clausen. |
Ingredienser 4 personer:
800-1000 g. oksekød i tern (inderlår eller alternativt lam)
1 spsk. olie
2 hakkede Løg
2 fed hvidløg, presset
2 røde chilier med kerner
2 spsk revet frisk Ingefær
1½ tsk. gurkemeje
2 tsk. spidskommen
1 spsk. koriander
½-1 tsk. chilipulver
1 tsk. salt
Friskkværnet peber
1 dåse flåede tomater
2½ dl. kokosmælk
1 påse friske sukkerærter
Svits løgene bløde i olien, tilsæt hvidløg, chili og Ingefær samt krydderier, rør rundt et par min. Tilsæt kødet og brund det godt igennem ved kraftig varme og hyppig omrøring, kødet skal dækkes af krydderier. Rør tomater og salt i og lad simre under låg i 1½ time. Tilsæt kokosmælken og ærterne og lad simre yderligere 5-8 min til saucen er jævnet lidt og ærterne er kogte men med bid. Server med ris til.
Find mig også på facebook: https://www.facebook.com/pages/Saras-Madunivers/194466280689345?ref=hl
Den skal jeg bestemt også smage - så den kommer på madprogrammet
SvarSletKnus fra mor