Foto: Sara B. Clausen. |
Foto: Sara B. Clausen. |
Ingredienser 4 personer:
1 bakke rucola, renset og skyllet
1 butternut squash eller hokkaido græskar, vasket
3 spsk. olivenolie
Saften fra 1 lille citron
1 stor tsk. chiliflager
Friskkværnet peber
Salt
1 håndfuld græskarkerner, tørristet på pande til let gyldne og "poppede"
Pecorino ost, flager
Foto: Sara B. Clausen. |
Skær skiver af græskaret og fjern kernerne i midten, skær herefter i tern (skrællen kan spises) og vend med citronsaft, olivenolie, chili, salt og peber. sæt i en 200 grader varm ovn i ca. 30 min. Vend dem lidt rundt undervejs. Lad dem herefter køle af. Kom den skyllede og drænede rucola på et fad og kom de afkølede græskartern, med den marinade der følger med, henover. Drys med flager af pecorinoost og drys lige inden servering med de sprøde græskarkerner.
Find mig også på facebook: https://www.facebook.com/pages/Saras-Madunivers/194466280689345?ref=hl
Foto: Sara B. Clausen. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar