Foto: Sara B. Clausen. |
Det er både sundt og godt på alle måder- at der ikke altid er kød på menuen.
Foto: Sara B. Clausen. |
Ingredienser 6 personer:
2 hele broccolihoveder- renset men alt kan bruges- også stokken.
3 små løg
3 fed hvidløg
2 l. vand
5-6 kartofler, skrællet og i tern
2½ spsk. herbamare øko. grøntsagsbouillon
Salt og Peber
3 kviste timian
3 kviste merian
250 ml. madlavningsfløde 4 % eller 7 % ( alm.. piskefløde hvis det foretækkes)
Tilbehør: 2 dl. græskarkerner, ristet til de popper og er gyldne, på en tør pande.
Foto: Sara B. Clausen. |
Kom grøntsager i gryden og tilsæt timian og merian. Kog vandet og opløs herbamare grøntsagsbouillon deri og hæld det over grøntsagerne. Lad det koge til de er møre. Blend til en cremet masse og smag til med salt og peber samt fløde. Server med tørristede græskarkerner og godt brød til evt. bruschetta eller ostebrød.
Find mig også på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Saras-Madunivers/194466280689345
Foto: Sara B. Clausen. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar