Foto: Sara B. Clausen. |
Foto: Sara B. Clausen. |
Ingredienser:
1 kg. rødbeder, gerne aflange der giver flotte skiver.
½ l. lagereddike
200 g. sukker
4 hele peberkorn
4 kviste timian
2 fed hvidløg
2 fed hvidløg, skiver
3 stjerneanis
4 hele nelliker
1 lille løg i kvarte
Foto: Sara B. Clausen. |
Start med at koge rødbederne i lidt letsaltet vand i ca. 50-60 min. kom dem derefter i koldt vand og gnub skrællen af dem. Fjern endeskiven og skær herefter i skiver i den tykkelse du ønsker.
Kog Lagen af eddike, sukker, løg og krydderier- sukkeret skal være helt opløst. Kom rødbederne på pinligt rene og skoldede glas og hæld lagen over, lad hvidløgsfed, krydderier og løg blive ved.
Luk glassene til med det samme. Opbevares mørkt i fx. et køkkenskab - efter åbning på køl.
Find mig også på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Saras-Madunivers/194466280689345
Foto: Sara B. Clausen. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar