Foto: Sara B. Clausen. |
Hertil en skøn salat med spinat og flotte store hindbær samt brødcroutoner.
1 kyllingbryst per person
2 skiver seranoskinke pr. kyllingbryst
1 tsk. grøn pesto til hver kyllingbryst
1 skive frisk mzzarella pr kyllingbryst
Friskkværnet peber
Citronflagesalt
smør/olie til stegning
Pommes duchesse:
En rest kartofelmos på 900 gram
3 æggeblommer
2 spsk. smeltet smør
Salat:
1 pose friske spinatblade
1 bakke hindbær
1 lille bundt forårsløg
1 håndfuld brødcroutoner(købte)
parmesanflager
Dressing rørt af :
4 spsk. vaniljeolie
2 spsk. hindbæreddike
Friskværnet peber
lidt salt
1 tsk. honning
Rør kartoffelmos med de øvrige ingredienser og kom det i en pose med stor tylle. Sæt små toppe af kartoffelmos på plader med bagepapir og bag ca. 25 min. i ovnen til gyldne og faste.
Skær en lomme i hver kyllingbryst og kom mozzarella og pesto i. Svøm skinke omkring. Brun kyllingebrystfileterne i lidt smør eller olie ca. 2 min. på hver side. Kom dem i et ildfast fad , krydres med Peber og lidt citronflagesalt. Giv dem yderligere ca. 12 min. i ovnen.
Skyl og slyng spinaten godt. og bland salaten af øvrige ingredienser. Pynt med hindbær og parmesanflager samt croutoner. Hæld dressing over ved servering.
Find mig også på Facebook lige her: https://www.facebook.com/pages/Saras-Madunivers/194466280689345
Ingen kommentarer:
Send en kommentar