Det er ikke meget jeg har fået blogget på det sidste her i sommerhuset er der ikke rigtig mulighed for at komme på nettet. Men jeg få lavet masser af mad. Det er altid anderledes når man ikke har sine vante redskaber og store batteri af krydderier og basisvarer- men vi lever godt. Her til aften griller vi en hvidløgs"- og oreganokrydret tyndstegs fillet som serveres med grillede majskolber og tomat, avokadosalat, nye kartofler og champignonsauce! Mums- og alting smager ekstra godt i solskin og udenfor.
Jeg er passioneret madnørd og elsker at lave alverdens mad og bage brød og kager. Det er mad med stor kærlighed og glæde- men også med fokus på sundhed og udnyttelse af de ingredienser jeg har. Siden 2019 i tiltagende grad vegetariske opskrifter,da jeg selv spiser primært vegetarisk. Men der findes fortsat mange opskrifter på bloggen med kød. Jeg bruger timevis i køkkenet og nyder at afprøve opskrifter og få nye smagsindtryk. Håber også du kan finde inspiration her på siden!
onsdag den 10. juli 2013
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar