Foto: Sara B. Clausen. |
Foto: Sara B. Clausen. |
Ingredienser 4 pers.
Bøffer:
800 g. hakket oksekød (200 g. pr. stk)
2 spsk. pesto
salt og peber
1½ tsk. løgpulver
1 fed hvidløg, knust
Sauce Tartare:
150 g. creme fraiche 5 %
20 g. mayonaise
1 tsk. dijonsennep
1 spsk. finthakket kapers
2 spsk. persille, hakket
2 spsk. dild, hakket
1 spsk. basilikum hakket
½ finthakket skalotteløg
Burgerboller:
30 g. gær
6 dl. vand
1½ spsk. salt
1 spsk. maltsirup
2 spsk. solsikkeolie
100 g. hvedeklid
650 g. hvedemel
æg til pensling og sesam til drys.
Tilbehør: salat, tomat, agurk, rødløg eller hvad du nu kan lide.
Foto: Sara B. Clausen. |
Skal du kun bruge 4 boller er resten gode til madpakker med pålæg eller frys ned til en anden gang,
Bland alle ingredienser til bøfferne og form 4 flotte bøffer som enten grilles ca. 8 min. ialt eller steges på grillpande.
Vend alle ingredienser til dressingen sammen og lad den gerne trække koldt en time inden servering.
Skær bollerne igennem og server gerne de grillede bøffer, tilbehør og sauce tartare så folk selv kan lave deres egen burger ved bordet.
Kan evt. serveres med bådkartofler eller lignende.
Find mig også på Facebook lige her: https://www.facebook.com/pages/Saras-Madunivers/194466280689345
Ingen kommentarer:
Send en kommentar