Foto: Sara B. Clausen. |
Foto: Sara B. Clausen. |
6 pers:
2 kyllinger halveret
Salt og peber
BBQ sauce:
2 spsk. ketchup
4 spsk. Sweet baby Ray honey chipotle sauce
2 spsk. honning
2 spsk. soja
2 tsk. løgpulver
1 tsk. chili
Salt/peber
Blomkålscouscous:
1 blomkål
100 g. hasselnødder
et lille bundt persille
et lille bundt dild
1 bundt forårs løg, skiver
1-2 æbler i fine tern
250. g. vindruer, u kerner halveret eller kvarte.
Vinaigrette:
3 spk hvidvinseddike
½ tsk. salt
Friskkværnet peber
2 tsk dijonsennep
½ dl jomfruolivenolie
1 tsk sukker
Evt 1 fed presset hvidløg
Foto: Sara B. Clausen. |
Kylling:
Flæk kyllingen og gnid den med salt og peber og pensl godt med BBQ sauce, lad gerne mainere en times tid. Er der noget til overs, bruges det også under grillningen.
Grilles ved svag varme så den ikke bliver for branket ( på weber ved indirekte grillning) denne blev lavet på gasgrill og fik ca. 45 min.
Blomkålscouscous:
Hak blomkålen fint i foodprocessor sammen med hasselnødder og dild, persille. vend med de øvrige ingredienser. Rør alle ingredienser till vinaigrette sammen og hæld over Inden serverering.
Foto: Sara B. Clausen. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar