Foto: Sara B. Clausen. |
Jeg lavede af 3 pakker men man kan jo sagtens vælge at lave en mindre portion- men de er selvfølgelig fryseegnet og det er jo rart med lidt nem mad på lager :-)
Server gerne med en god salat til og nye kartofler eller kartoffelbåde lavet i ovnen.
Ingredienser til 7-10 pers.
1200 gram oksekød med grøntsager 3-7 %
2 løg, fint revet
2 fed hvidløg fint revet eller knust
60 g. soltørret tomater skåret i små tern
64 g. Taverna Keci Peyniri (gedefeta) eller almindelig feta i små tern.
40 g. pinjekerner
2 spsk. orgeno
1½ spsk. salt
Godt med friskkværnet peber
2 æg
1 dl. minimælk
50 g. havregryn
Rør alle ingredienser godt sammen til en jævn fars gerne med kødkroge på elpisker og lad den trække i køleskabet i minimum en halv time.
Form frikadeller og steg dem god gyldne i en blanding af olie og smør. Hold varme i ovnen og server med salat/kartofler.
Find mig også her på facebook:https://www.facebook.com/pages/Saras-Madunivers/194466280689345.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar